Gleder seg til å se trio i aksjon

Assistentmanager Colin Pascoe gleder seg til å se Philippe Coutinho finne tonen med superduoen Luis Suarez og Daniel Sturridge.

Med Coutinho tilbake i form tror Pascoe at Liverpool-angrepet vil bli vanskelige å stoppe i tiden som kommer.

- Guttene ønsker å reise kjerringa etter tapet for Arsenal. Du er skuffet når du taper mot et lag som Arsenal, men vi ser frem til neste kamp, konstaterer assistentmanageren overfor Liverpoolfc.com.

- Alt handler om egne prestasjoner. Det er det viktigste. Vi tar vare på oss selv, og satser på å ta nye tre poeng i dag. Det har vært noen merkelige resultater så langt i årets Premier League, som at Newcastle slo Chelsea forrige helg. Ser man tilbake til åpningsrunden, så husker vi at Aston Villa slo Arsenal. Jeg spår at vi fortsatt vil se denne type resultater helt frem til jul.

- Når det gjelder vårt eget lag så har Philippe Coutinho sett veldig skarp ut på trening. Han har vært sårt savnet, men nå har han trent bra og ser bra ut. Når han kommer inn på laget, vil han få ting til å skje når han får ballen. Han har en veldig god oversikt over hvor lagkameratene befinner seg, slik som Suarez og Sturridge, og kan slå gode pasninger. Han liker å utfordre motstanderne, så det er flott å ha ham tilbake.

- Det er som en drøm å arbeide med Philippe. Han er en veldig ydmyk gutt, og jeg tror det blir fint å se hvordan han finner tonen med Suarez og Sturridge.

- Vi ønsker å fremstå som aggressive på hjemmebane, og ikke tape kamper på Anfield. Det blir en tøff kamp i ettermiddag, men som alltid er vårt mål å ta tre poeng.

- Fulham har en målscorer i Darren Bent. Han har styrke og hurtighet, så du kan ikke slippe ham av syne. Dimitar Berbatov binder sammen angrepsspillet til Fulham. Han kan forandre en kamp. Han besitter evnen til å snu en kamp når som helst.

- Vi spilte en god kamp mot Fulham i siste seriekamp i fjor. Guttene gjorde en svært god prestasjon i den matchen. Vi er ute etter en lignende prestasjon i dag, med den samme gode arbeidsinnsatsen. Fulham vil komme til Anfield for å forsvare seg godt, og de vil forsøke å ta oss på kontringer, så vi må være fokuserte og klare for det vi har i vente. Det kan bli en tålmodighetsprøve for oss. Vi må komme inn blant dem og rundt dem, og sette dem på prøver hele tiden. Og så må vi ta vare på sjansene våre når vi får dem.

- Det er veldig viktig å ta tre poeng før landskampavbrekket. Vi har hjemmekamp, og må sørge for at vi tar alle tre poengene.

Etter landskampavbrekket venter lokaloppgjøret mot Everton på Goodison Park.

- Det er ikke ideelt med et landskampavbrekk foran lokaloppgjøret. Men alle vet når landskampene spilles. Det forstyrrer planene dine, men alle klubber har landslagsspillere som reiser rundt om i verden. Det blir likedan for dem som for oss, men vi må bare krysse fingrene for at ingen av våre spillere pådrar seg skader, avslutter Pascoe.