God start for Suso

Spania tok teten i gruppe A i VM for U20 med 4-1 mot USA. Suso spilte i 90 minutter og hadde en god kamp.

Suso spilte halvannen omgang ute til høyre på midtbanen, og med lisens til å komme innover for å skape sjanser og avslutte med skudd. De siste 20 minuttene ble han flyttet inn i en sentral og dypere rolle.

Liverpools spanjol hadde en god kamp med flere gode fremspill og også et par susende skudd. Et par av hans dype langpasninger hadde nær gitt scoring, men det nærmeste han fikk en assist var da han spilte fram høyrebacken med en utsøkt pasning ute ved sidelinjen og som i sin tur spilte fram Jese til 3-0 helt mot slutten av 1.omgang.

Angrepsstjernene Jese (Real Madrid) og Deulofeu (Barcelona) scoret to mål hver, før USA reduserte mot slutten. Med 4-1 i tok Spania ledelsen i gruppe A, foran Frankrike som vant 3-1 mot Ghana.