Gode prognoser for Borini

Utlånte Fabio Borini vil bli helt frisk igjen, og vil ikke få noen problemer på sikt etter at han kollapset i forbindelse med Sunderlands bortekamp i Cardiff.

Det er Sunderland Echo som skriver at spissen vil komme raskt til hektene igjen, og at legene ikke forventer at han vil få noen problemer på sikt som følge av kollapsen. Borini var syk før kampen, men valgte likevel å spille. Han fikk en kraftig reaksjon i pausen, og ble kjørt til sykehus for sikkerhets skyld.

Han ble værende i Cardiff over natten, men returnerte til Wearside i går. Sunderland-manager Gus Poyet tror at 22-åringen snart vil være helt frisk igjen, etter å ha fått litt hvile.

- Fabio føler seg bedre, og informasjonen vi har fått fra legen er positiv. Vi var bekymret, for han var veldig, veldig dårlig, og legen avgjorde at han måtte på sykehus. Han hadde kastet opp før kampen, men ønsket å spille og gjorde det ganske bra.

- I garderoben i pausen var han helt borte. Han så ned og var blek, så vi bestemte oss for å bytte ham ut. Legen sjekket ham to ganger før han bestemte seg for å få ham til sykehuset.