Godt innhopp av Sturridge

Brendan Rodgers mener at Daniel Sturridge var katalysatoren for en god andreomgang mot Chelsea i går.

Sturridge erstattet Philippe Coutinho i pausen, og satte umiddelbart fart i Liverpool-angrepet. Han skapte en kjempesjanse for Steven Gerrard bare tolv sekunder etter hvilen. Like etterpå sendte han i vei et susende skudd i stolpen, før han så gjorde 1-1. Han la også pasningen når Luis Suarez utlignet til 2-2.

- Vi hadde aldri kontroll over kampen i første omgang. Pasningsspillet vårt var for upresist, og tempoet på ballen for dårlig. Vi hadde en eller to situasjoner der vi skrudde opp intensiteten, men jeg følte at jeg måtte sette innpå Daniel i annen omgang, spille med fire spillere tett sammen på midtbanen og la Daniel jobbe rundt Luis Suarez, slik at vi kunne utgjøre en større trussel, forklarer Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg syntes Daniel hadde et strålende innhopp, og bidro til at laget fremsto som mye mer aggressivt i spillet.

- Jeg synes vi viste karakterstyrke ved å komme tilbake i kampen. Vi gjorde to feil som førte til Chelseas mål. Vi er skuffet over at vi forærte dem scoringer på denne måten. Men spillerne skal ha honnør for at de ikke ga opp. Etter først å ha kjempet seg tilbake til 1-1, ble de liggende under igjen på grunn av at vi gir bort et straffespark like etterpå. Det kunne ha slått luften ut av dem.

- Jeg syntes vi spilte strålende i annen omgang. Vi spilte med mye høyere tempo, vi var langt mer aggressive i angrepsspillet og vi fortjente virkelig det ene poenget etter den andreomgangen.

- Vi viste i dag at vi ikke er lette å slå. Chelsea er et lag som kjemper helt oppe i teten. Med noen spillerkjøp i sommer kan vi komme opp på det nivået, og være med å kjempe om det samme. Chelsea er et topplag. De har investert masse penger i spillere.

- Vi har kvalitet, stå-på-vilje og lagånd. Vi viste dette i denne kampen, og dette blir nøkkelfaktorer for oss fremover.