Håper å få sjansen på Old Trafford

Daniel Sturridge håper å få sjansen til å spille på topp sammen med Luis Suarez når Liverpool gjester Old Trafford på søndag.

Sturridge gjorde det raskeste målet av en Liverpool-debutant på nesten 80 år, da han nettet sju minutter ut i sin første kamp for klubben i FA-cupkampen mot Mansfield på søndag. Dette i spissens første seniorkamp siden 17.november.

- Det er manageren som tar ut laget. Jeg er bare her for å trene hardt, og uansett hvilket lag han tar ut til søndagens kamp, vil det være et som er riktig rent taktisk sett, sier Sturridge diplomatisk til Liverpool Daily Post.

- Jeg ble ganske sliten mot Mansfield, ettersom jeg ikke har spilt eller trent så mye de siste månedene. Men du er alltid klar til å starte en kamp mot Manchester United. Jeg ville elske å spille den kampen, men det er opp til manageren. Dersom han velger å starte med meg, så er det flott. Dersom ikke, håper jeg å komme innpå og ha innvirkning på kampen, fortsetter angriperen.

- Luis Suarez er en god spiller. Det viser han hver gang han får ballen. Jeg studerte ham fra benken på lørdag, og du kunne se hans kvaliteter. Han liker å legge press på forsvarerne.

- Det blir en sann fryd å spille sammen med ham. Jeg ser frem til å forme et formidabelt partnerskap med ham i kampene vi har nå fremover.

Sturridge har allerede gjort ett mål mot Manchester United denne sesongen, da Chelsea vant 5-4 over Manchester-klubben i en ligacupkamp på Stamford Bridge i oktober.

- Det er strålende at Brendan Rodgers har vist slik tillit til meg. Den eneste måten jeg kan betale ham tilbake på, er ved å gjøre en god jobb på fotballbanen, sier 23-åringen.

- Han har betalt masse penger for meg, vist at han har tro på meg, og vist for hele verden at han ønsker å gi meg en sjanse. Jeg kommer vel alltid til å stå i takknemlighetsgjeld til ham for det.

- Når du spiller for store klubber allerede som ung spiller, kan du lett bli revet med, og det er ikke sikkert du får flere sjanser til å spille for en stor klubb. Så jeg er takknemlig for at manageren har gitt meg denne sjansen, og at han tror på meg. Jeg er veldig glad for å være her.

- I Premier League finnes det ingen større klubb enn Liverpool. Dette er den største klubben jeg har spilt for. Jeg takker manageren for å ha gitt meg denne muligheten til å spille for en klubb som dette, og jeg takker Gud for at han har latt dette skje, avslutter Sturridge.