Håper å følge i fotsporene til Gerrard

Conor Coady har fått sin debut denne sesongen og satt på innbytterbenken mot Chelsea i siste kamp i Premier League. Scouseren håper å ta ytterligere skritt til neste sesong.

- Hvis du kan gjenta halvparten av hva han har gjort, da vil du ha litt av en karriere, sier Conor Coady om sitt forbilde Steven Gerrard. 20-åringen har de siste månedene trent fast på Melwood på førstelaget.

- Det å komme inn å se ham trene, å trene ved siden av ham hver dag, det er fantastisk. Du kan bare lære av det, fortsetter Coady til Liverpoolfc.com.

- Du lærer ved å se på ham, måten han slår en pasning, måten han finner plass til å motta en ball.

- Jeg liker å si at jeg kan spille i de fleste posisjoner, men jeg føler at jeg er en sentral midtbanespiller. Å kunne lære å spille skikkelig i den posisjonen ville vært topp for meg.

Conor trener med førstelaget, men spiller også kamper for Liverpool U21 under Axel Inglethorpe. Han var imidlertid på benken sist søndag mot Chelsea i Premier League, og fikk sin debut borte mot Anzhi i Europa League i november.

- Å debutere for Liverpool var fantastisk, det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Det var den beste kvelden i mitt liv, sier Conor Coady entusiastisk. – Å være en lokal gutt og spille for Liverpool er helt utrolig

- Nå håper jeg å lære og å ta nye skritt under pre-season og til neste sesong.

- Jeg spiller for to managere som jeg setter veldig høyt og elsker å arbeide sammen med. Jeg har spilt fast som midtbaneanker i det siste og trives virkelig med det.

- Alex har blitt hentet inn og som kjenner 4-3-3 systemet. Det er fint å spille det på reservelagsnivå da du vet hva manageren ønsker når du er involvert med førstelaget.

- Brendan snakker med alle guttene. Det er glimrende hvordan han får alle til å føle seg velkommen her.

- Det er vanskelig å ikke lære noe når du har fantastiske spillere som Carragher og Gerrard rundt deg. Du lærer ved å se hvordan de lever sine liv og hvordan de arbeider. Hvor mye de legger i hver treningsøkt.