Håper å treffe på transfermarkedet

Brendan Rodgers håper på flere innertiere på transfermarkedet i sommer. Planen er å hente inn det han betegner som «vinnerskaller».

Midtstoppertrioen Kyriakos Papadopoulos, Kolo Toure og Tiago Ilori kan bli de tre første spillerne som kommer inn Shankly Gates om Rodgers får det som han vil. Transfervinduet åpner formelt sett 1.juli, og Rodgers ønsker å få gjort unna sommerhandelen tidlig.

- Det er det ideelle scenariet. Men det handler om tilgjengelighet. Forhåpentligvis klarer vi å hente spillere tidlig, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi har lært mye både på og utenfor banen i løpet av året som er gått. Nå ønsker vi å bygge videre på den positive andre halvdelen av sesongen, fortsetter han.

- Det er vår jobb som klubb å hente inn spillertyper som gjør at vi får ytterligere fremgang. Det jobbes intenst i kulissene for å styrke stallen. Det handler om å finne den stabiliteten som kreves for å oppnå suksess. Vi må hente inn vinnere – spillere som er utpregede vinnerskaller. Alle må være ledertyper.

- Du har ulike ledertyper. Noen er ledere basert kun på hva de gjør og hvordan de inspirerer andre med sitt spill. Andre er ledertyper gjennom organisering og bruk av snakketøyet.

- Det å ta ansvar er noe som må komme innenfra spillergruppen her. Vi ønsker å hente inn spillertyper som tar ansvar.