Håper på en ny mulighet på landslaget

Både Lucas og Philippe Coutinho spiller bra for Liverpool, men duoen glimrer med sitt fravær på Brasils landslag. Lucas håper snart på en ny mulighet, men vet det blir vanskelig å komme med.

Lucas Leiva har ikke spilt for Brasil siden november 2011, da under sin tidligere sjef Mano Menezes i Gremio. Midtbanespilleren ønsker svært gjerne å trekke på seg den gule trøyen igjen, spesielt ettersom VM spilles på hjemmebane neste sommer.

- Selvsagt tenker jeg mye på det, og det gjør meg oppbrakt. Jeg tenker for meg selv: Jeg var så stor del av landslaget. Det virket som jeg var garantert en plass, sier Lucas Leiva til fifa.com

- Naturligvis har skaden påvirket prosessen, men jeg ønsker ikke å gi opp ettersom jeg hele tiden har vært klar på at dette er noe jeg ønsker å oppnå i karrieren.

- Alle som har vært en del av landslaget ønsker å komme tilbake dit. Det er så stort. Jeg vet at lagets kjerne stort sett er den samme. Sjansen for å komme inn på laget er liten.

- Når det er sagt, er jeg fortsatt håpefull på å få en ny mulighet i det minste, spesielt dersom jeg kan hjelpe Liverpool til en god sesong. Jeg vet det kommer til å bli vanskelig, men jeg må fortsatt ha troen.