Håper på kompromiss for Carroll

Liverpool vil håpe at Andy Carroll blir enig med West Ham om sine personlige betingelser, slik at man kan begynne å forsere sin søken etter spillere som bl.a. Henrikh Mkhitaryan.

Ifølge The Times har Andy Carroll ikke blitt enig med West Ham om sine personlige betingelser, hvor østkantklubben ikke er villig til å akseptere de £100.000 i uka som spissen skal ønske. Carroll er nå kommet tilbake til England etter ferie og vil gjennom sin representant Mark Curtis jobbe mot et kompromiss.

Dersom dette finnes vil spilleren gjennomgå en medisinsk test, og Liverpool vil håpe at en overgang på £15M vil kunne gjennomføres for angriperen som var klubbens dyreste kjøp gjennom tidene da han kom fra Newcastle for £35M.

Det er The Times som skriver dette. På Anfield er man villig til å akseptere et stort tap på Carroll for at man kan presse på for å styrke spillerstallen gjennom nye kjøp.

Øverst på listen er Henrikh Mkhitaryan. The Times mener at Liverpool er villig til å betale en klausul på £22M for at spilleren kan forlate Shaktar Donetsk. En rekke andre klubber, inkludert Juventus og Monaco, skal imidlertid også følge situasjonen nøye.

Avisen gjentar at Liverpool skal forvente å sikre seg keeperen Simon Mignolet fra Sunderland i løpet av uken, i tillegg til Luis Alberto fra Sevilla.