Håper på mer spilletid

Raheem Sterling håper på mer spilletid enn han har fått så langt denne sesongen, men understreker at han tålmodig kommer til å vente på sin sjanse.

18-åringen har startet bare en ligakamp denne sesongen, mens han har fått seks innhopp fra benken i Liverpools åtte kamper så langt. Dette er en liten nedtur for vingen etter at han spilte hele 36 kamper for de røde i 2012/13-sesongen.

- Jeg har ikke spilt så mye som jeg skulle ha ønsket, men laget gjør det bra, og det er det viktigste akkurat nå, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- Forhåpentligvis får jeg sjansen min, og da håper jeg at jeg klarer å ta vare på den. Men laget har spilt godt så langt denne sesongen, fortsetter tenåringen.

- Jeg har bidratt med innhopp fra benken, og har blitt nødt til forsvare meg mer enn jeg har vært vant til. Men så lenge laget vinner, er dette det viktigste. Jeg har det ikke travelt.

- Jeg må forsøke å gjøre inntrykk på manageren hver dag på trening, slik at jeg får spille i favorittposisjonen min i kampene og får innhopp fra benken. Du må vise manageren at du har et unikt talent. Derfor må du jobbe hardt på trening.

- Jeg kan definitivt lære av Sturridge og Suarez. De har tatt denne sesongen med storm, og når man ser samspillet deres skulle man tro de har spilt sammen i mange år. Men det har bare vært en kort periode. Jeg er sikker på at de vil bli enda bedre med tiden.

- Jeg har ikke fått så mange sjanser til å spille sammen med dem denne sesongen, men på trening ser man hvor gode de er. De er raske, på hugget og spiller vegg i og rundt straffefeltet. De er begge gode avsluttere og gode spillere. Så jeg ser frem til å spille mer sammen med dem.

- Som profesjonell fotballspiller må du lære å spille i flere forskjellige posisjoner. Jeg har måttet spille høyre vingback noen ganger denne sesongen. Det er ikke min favorittposisjon, men dersom jeg må gjøre en jobb for laget der, har jeg ingen problemer med det. Jeg er komfortabel med posisjonen, og spiller gjerne der.

- Manageren har sagt at 3-5-2 formasjonen passer spillerne vi har, og det er sant, for vi har to sidebacker i Glen Johnson og Jose Enrique som kan sette fart nedover vingen på begge sider.

- De er selvsagt gode til å forsvare seg også, så det passer spillerne vi har utmerket for øyeblikket. Dersom en av vingbackene ikke er helt skadefri, er jeg bare glad for å fylle hans rolle. Jeg har blitt nødt til å forsvare meg mye mer enn vanlig. Men jeg har spilt forsvarsspill en del tidligere også. Dersom vi møter en livlig ving nå må jeg ta flere defensive oppgaver enn tidligere.