Har bydd på Diego Costa

Liverpool skal ha lagt inn et bud på €25 millioner for den brasilianske spissen Diego Costa ifølge troverdige kilder. BBC: LFC har møtt utkjøpsklausulen. Oppdatert.

 

Journalistene som følger Liverpool tettest, deriblant James Pearce i Liverpool Echo og Andy Hunter i the Guardian, melder i kveld at Liverpool har lagt inn et stort bud på Atletico Madrid-spissen Diego Costa.

 

Liverpool skal ha lagt inn et bud på €25 millioner (£21,8M) for den brasilianske angriperen, med to kamper for det brasilianske landslaget.  Han fikk sin debut i mars.

 

Forrige sesong scoret 24-åringen 10 mål på 31 ligakamper for Atletico Madrid, og 20 mål på 44 kamper totalt, ifølge Guardian.

 

Også Arsenal har vært sterkt linket til angriperen i dette overgangsvinduet.

 

Oppdatert: Ifølge Ben Smith i BBC skal Liverpool med sitt bud på €25 millioner ha møtt spillerens utkjøpsklausul, og Brendan Rodgers skal være optimistisk om at en avtale kan bli gjort.

 

Oppdatert: Liverpool Echo skriver at Diego Costa ikke er ansett på som Luis Suarez sin erstatter, men blir forsøkt hentet uavhengig av situasjonen til uruguayaneren.