Har fått orden på hjemmeformen

Brendan Rodgers har fått orden på Liverpools hjemmeform etter at han tok plass i managersetet på Anfield.

I kalenderåret 2012 vant Liverpool bare seks av 19 ligakamper på Anfield, mens sju kamper endte med tap. Liverpool tok bare 24 poeng av 57 mulige.

Så langt i 2013 har Liverpool vunnet ni og tapt bare to av sine 14 ligakamper på Anfield. Endelig kvier motstanderne seg for å besøke Liverpools berømte hjemmearena igjen.

- Vi nærmer oss sakte men sikkert der vi ønsker å være. Besøkende lag har helt klart fått mye å tenke på, sier Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Jeg husker at når jeg kom til Anfield med Swansea så følte jeg at vi kunne gå ut og spille vårt spill, og ha en sjanse til å få et godt resultat. På grunn av antallet mål vi scorer og den trusselen vi utgjør nå, tror jeg folk anser Anfield som et vanskelig sted å spille.

- Dette kalenderåret har vi gjort det veldig bra på Anfield, og vi spiller med stor selvtillit på hjemmebane. Vi må beholde den mentaliteten i laget, og sørge for at vår kvalitet og vår arbeidsinnsats matcher de ambisjonene. Klarer vi det, vil vi fortsette den gode statistikken.

- Dersom du skal vinne noe eller kjempe om trofeer er det viktig at hjemmeformen er god.

Rodgers advarer imidlertid både sine spillere og Liverpools supportere mot å undervurdere Fulham og ta lett på oppgaven i ettermiddag.

- Du kan aldri ta noe for gitt. Du kan aldri slappe av. Vi fikk flott støtte fra tribunene mot Arsenal, men det er viktig at publikum virkelig støtter oss i dag også, i vår streben etter å vinne kamper.

- Vi må fortsette den gode formen på hjemmebane, men for å klare det må vi jobbe veldig hardt både med og uten ball. Det er vi som må føre kampen mot Fulham, og forsøke å få et godt resultat. Det første målet er veldig viktig i denne type kamper.

- Fulham har noen gode spllere. De har kvalitet på topp i Dimitar Berbatov og Bryan Ruiz, og de har to rutinerte spillere på midtbanen i Scott Parker og Steve Sidwell. Martin Jol har gjort en utmerket jobb der. Han er en mann med mye erfaring, som har vært i gamet lenge. Han har ledet toppklubber som Tottenham, Hamburg og Ajax.

- Det er bare noen få år siden Fulham spilte seg frem til Europa League-finalen, og det vil alltid være tøft å matche det. Jol har et begrenset budsjett der, men han har gjort noen gode kjøp.

- De tok en solid borteseier mot Crystal Palace for ikke så alt for lenge siden, og akter nok å spille en ny sterk kamp på Anfield. Det blir en vanskelig kamp.