Har vunnet alle cupkamper mot Oldham

Liverpool har vunnet samtlige cupkamper de har spilt mot Oldham. Lagene har møttes seks ganger i cupene. Fire ganger i FA-cupen og to ganger i ligacupen.

Sist gang lagene møttes på Boundary Park var i januar 1994. Liverpool vant 3-0 etter scoringer av Julian Dicks, Robbie Fowler og Jamie Redknapp.

Lagene har møttes tre ganger i cupkamper på Boundary Park. Liverpool vant 1-0 i 1907, 2-1 i 1962 (begge i FA-cupen) og 5-2 i en ligacupkamp i 1985. Tidligere Liverpool-spiller David Fairclough gjorde begge Oldhams mål i sistnevnte kamp.

Sist Liverpool møtte Oldham på Boundary Park i FA-cupen var altså for 51 år siden. Ian St John gjorde begge Liverpools mål i 2-1 seieren.

Liverpools siste tap på Boundary Park kom i mai 1993, da de tapte 3-2 den første sesongen toppdivisjonen i England ble kalt Premier League.

Sist Liverpool tapte en kamp i 4.runde i FA-cupen på bortebane var mot Arsenal i 2002. Den gangen var Liverpool tittelforsvarere.

Liverpool har scoret i alle utenom tre av de siste 30 kampene mot Oldham.

Laget fra Anfield har scoret i 12 kamper på rad nå (26 mål) siden 0-0 kampen i Swansea for to måneder siden.

Liverpool og Oldham har ikke spilt uavgjort i noen av de siste 15 møtene mellom lagene i alle turneringer. Siste uavgjortkamp var en målløs kamp i september 1920, da begge lag spilte i 1.divisjon.

Liverpool har ikke tapt en bortekamp mot et lag to divisjoner under dem eller mer siden de tapte for Worcester City fra Non-League i FA-cupen i 1959.

Liverpools siste fire kamper i FA-cupen har alle endt med samme resultat: 2-1 (Tre seire og ett tap). Det er første gang i Liverpools historie at det har skjedd.

Man må tilbake til 2005 for å finne sist Liverpool tapte på bortebane mot et lag fra lavere divisjoner. Burnley vant 1-0 den gangen.

Dersom han spiller i dag blir Raheem Sterling den yngste spiller til å spille en FA-cupkamp for Liverpool. Han vil være 18 år og 50 dager gammel. Rekorden innehas av Barry Wilkinson, som var 18 år og 207 dager da han spilte mot Bolton i 1954.

Daniel Sturridge scoret i FA-cupdebuten sin både for Manchester City, Chelsea og Liverpool. Han har gjort ni mål på 12 kamper i denne turneringen. Sturridge kan skrive historie i dag, ved å bli den første Liverpool-spiller til å score i sine fire første kamper for klubben.

Forrige helg ble Luis Suarez den første Liverpool-spiller siden Michael Owen i 2001/02 til å gjøre 20 mål innen utgangen av januar.

Oldham har tapt seks av sine siste åtte kamper på Boundary Park, inkludert de siste fire. Deres siste hjemmeseier kom den 1.desember, da de slo Doncaster i 2.runde av FA-cupen.

Oldham har sluppet inn minst to mål i åtte av sine siste ni kamper, og har ikke holdt nullen siden de vant 2-0 i Colchester tidlig i desember.

Kilde: Liverpoolfc.com