Henderson ønsker å gi Rodgers hodebry

Henderson sier han har blitt en bedre spiller siden overgangen fra Sunderland, men vet at han må fortsette å jobbe hardt. Skal gjøre det vanskelig for Rodgers å utelate ham fra startoppstillingen.

Jordan Henderson har ikke spilt like mye denne sesongen som han gjorde forrige seson , men han har prestert bra de gangene han har fått muligheten. Han spilte seks kamper på rad i januar og scoret mot Norwich og Arsenal. De to foregående kampene har han imidlertid startet på benken, men tidligere i uken roste Brendan Rodgers 22-åringen for hans innstilling og prestasjoner.

- Det betyr mye å høre slikt. Men jeg kan ikke ta det med ro. Jeg må fortsette å jobbe hardt, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Manageren har god kontakt med alle. Han snakker med alle spillerne og forteller dem hva han forventer av dem. Det er opp til manageren hvilket lag han tar ut, men jeg må sørge for at han får det vanskelig med å utelate meg fra laget.

- På trening må jeg sørge for at jeg står på hver dag. På banen må jeg spille bra og sørge for at jeg blir værende på laget. Når jeg får muligheten, må jeg ta vare på den.

Jordan Henderson har nå snart tilbrakt to år i Liverpool etter overgangen fra Sunderland.

- Jeg synes jeg har utviklet meg her. Jeg har definitivt vokst som person og også blitt en bedre spiller.

- Selv om jeg kanskje ikke har spilt like mye denne sesongen som jeg gjorde i min første, så synes jeg at jeg har gjort det bra i de kampene jeg har spilt.

- Jeg tror dere kan se forbedring i spillet mitt. Det er tilfredsstillende, men jeg må sørge for at jeg fortsetter å forbedre meg.

Joe Allen er ute for resten av sesongen etter en skulderoperasjon, og det vil bety mer spilletid for Henderson i sesonginnspurten. Søndag venter bortekamp mot Aston Villa.

- Jeg tror vi må gå tilbake å gjøre det vi gjorde så bra før vi møtte Southampton. Vi må spille på måten vi gjorde mot Tottenham, Wigan og Swansea. I de kampene satte vi press på ballenog holdt også bra på ballen.

- Hele laget forsvarte seg, fra backrekken til angrep. Hvis vi går tilbake til de kampene vi spilte så bra i og fokuserer på det vi gjorde der, kan vi kjempe og få de resultatene vi ønsker.