Henderson takker Coutinho

Målscorer Jordan Henderson takker Philippe Coutinho for den strålende målgivende pasningen som brasilianeren la da Liverpool utlignet til 1-1 mot Aston Villa i går.

Midtbanespiller Henderson satte inn utligningsmålet på elegant vis etter at Coutinhos pasning åpent Villa-forsvaret totalt.

- Vi fikk en flott start på andre omgang, og det var en flott pasning fra Philippe. Heldigvis klarte jeg å sette den i mål, noe jeg er svært glad for, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Scoringen ble gjort mulig av pasningen fra Philippe, som var strålende. Jeg takker ham for den, fortsetter målscoreren.

- Philippe er en strålende spiller, og det tror jeg alle kan se. Han er et skikkelig talent, og han er ung i tillegg. Han har vært strålende siden han kom inn på laget, og forhåpentligvis fortsetter han slik.

Liverpools nummer 14 mener at Brendan Rodgers sin taktikkprat i pausen bidro til å snu kampen i går.

- Vi er veldig godt fornøyd med prestasjonen vår i annen omgang. Jeg syntes vi gikk på banen og spilte en del god fotball. Vi forsvarte oss bra, og totalt sett er vi henrykt over å ta de tre poengene.

- Manageren sa i pausen at vi måtte heve kvaliteten på spillet vårt litt. Vi spilte greit og var trolig det beste laget også i første omgang, men vi tok til oss det han sa i pausen, ble mer offensive og fikk de to målene.

- Suarez var strålende da han skaffet oss straffesparket, og vi vet alle at Stevie er strålende fra straffemerket.

Henderson hyller også kapteinen for redningen han hadde på streken på stillingen 2-1 til gjestene.

- Den var utrolig. Stevie var nok en gang enestående for oss. Han har spilt slik i mange år nå, så det kommer ikke som noen overraskelse på noen.

Selv var Henderson tilbake i startoppstillingen for første gang siden Europa League-kampen mot Zenit på Anfield den 21.februar. Midtbanespilleren håper nå at han gjorde nok på Villa Park til at han også får starte neste kamp, mot West Ham.

- Det er hyggelig å spille fotball. Laget har spilt meget bra den siste tiden. Jeg har ikke fått spille så mye som jeg hadde ønsket, men jeg fikk sjansen nå og heldigvis så vant vi. Forhåpentligvis kan vi vinne flere kamper nå.