Hevder Mkhitaryan kjøpes neste uke

Liverpools administrerende direktør skal ha avlyst en Brasil-tur for å sluttføre Henrikh Mkhitaryan sin overgang fra Shakhtar Donetsk.

Det skriver anerkjente Bloomberg.

Ian Ayre, Liverpool FCs administrerende direktør, var satt opp til å delta på et møte som skal handle om økonomiske muligheter i fotballen, i Rio de Janeiro kommende mandag, men han har nå avlyst turen.

Grunnen skal være at en overgang for Shakhtar Donetsk-spiller Henrikh Mkhitaryan ventes å gjennomføres på Merseyside neste uke.

Liverpool.no skrev i går at et Mkhitaryan-kjøp ikke er avhengig av at Liverpool først selger Luis Suárez, som først antatt.

Ukrainerne er nå klare til å selge spilleren som dunket inn vanvittige 25 ligamål fra en offensiv midtbaneposisjon forrige sesong. Det eneste det nå skal stå på, er spilleren selv.

Liverpool må imidlertid forvente at flere klubber, blant annet fra Tyskland, Spania og Frankrike, kommer til å gi Anfield-laget kamp om armenerens signatur.

24-åringen ble kåret til årets spiller i Armenia i 2009, 2011 og 2012, og han mottok «Player of the Year»-prisen i Ukraina for 2012. Han endte opp som toppscorer i den ukrainske toppdivisjonen.