Histon U18 - Liverpool U18 0-4

Liverpool slo enkelt ut Histon av 4. runde i FA Youth Cup. Målscorere var Kristoffer Peterson, Jerome Sinclair, Jack Dunn og Daniel Trickett-Smith. Leeds venter på Anfield i 5. runde 27. februar.

Liverpool møter Conference North-klubben Histon i 4. runde av FA Youth Cup.

Liverpool U18: 1. Fulton; 2. McLaughlin, 4. Jones, 5. Cleary, 3. Maguire; 8. Trickett-Smith, 6. Lussey [kaptein] (16. Baio 76); 7. Peterson (14. Brannagan 82), 10. Dunn, 11. Ibe (12. Gainford 68); 9. Sinclair.

Innbyttere:  Mersin, Heaton

Histon U18: 1. Maclaughlin, 2. Baxter, 3. White, 4. O'Malley, 5. Utteridge [kaptein], 6. Bream, 7. Freeman, 8. Irso-Coombes (Clark 82), 9. Waters, 10. Fulcher (Logan 56), 11. Relizani (McCoy 87).

Kaldt vær i Histon. Ikke spesielt gode spilleforhold. Litt snø i luften.

4.min: Lussey tar frispark. Peterson går inn i keeper. Histon-forsvarer får klarert på mållinjen. Dommer dømmer frispark mot Peterson.

13.min: Håpløs avslutning fra Relizani.

14.min: Liverpool biter seg fast. Peterson blir lagt ned i feltet. Dommeren peker på straffe.

15.min: Peterson setter straffesparket i stolpen. Svensken er kjapt fremme på returen, og den reddes av keeper. Dommer blåser helt korrekt frispark mot Peterson da han er først på returen uten at noen andre spillere har berørt ballen etter straffesparket.

17.min 0-1 PETERSON: Ibe spiller på tvers. Peterson med en hard markkryper fra 16-meteren. Ballen går inn nede til høyre for keeper.

20.min: McLaughlin kommer nesten ned til dødlinjen før han legger inn. Sinclair avslutter løst på keeper.

26.min: Histons keeper gir retur. Ibe spiller til Sinclair som skyter utenfor på nærmest åpent mål.

27.min: Cleary avverger at Histon kommer gjennom.

27.min: Peterson drar seg innover og avslutter. Keeper redder.

29.min: Sinclair kommer inn feltet, men Histon skjermer ut til corner.

31.min: Ibe på et driblereid. Ibe går i bakken, og ser ut til å skal ha straffespark. Dommer plukker imidlertid opp det gule kortet til Liverpool-spilleren for filming. Situasjonen så tydeligere ut en den som ble gitt straffe på tidligere i kampen.

36.min: God avslutning av Jack Dunn.

37.min: Sinclair fyrer løs et hardt skudd fra like innenfor 16-meteren. Ballen på vei inn i det øverste hjørnet, men Maclaughlin slår over til corner.

42.min: Relizani skaper problemer for Liverpool. Ender med frispark til kantspilleren.

43.min: Utteridge med svakt skudd utenfor.

Pauserapport: Liverpool leder etter de første 45 minuttene, og U18-trener Steve Cooper bør være nokså tilfreds. Vanskelige baneforhold på Glasworld Stadium i Cambridgeshire. Gjestene har dominert og skapt det som er av sjanser. Kristoffer Peterson scoret omgangens eneste mål på en flott markryper etter at han noen minutter tidligere haddde skutt et straffespark i stolpen. Hjemmelagets keeper Maclaughlin har foretatt noen gode redninger. Ibe har vart aktiv på venstrekanten, mens Daniel Cleary har hatt meget god kontroll på Histons angripere. Jerome Sinclair ikke like involvert som forventet. Så lenge Liverpool kun leder 1-0, lever kampen.

2.omgang:

47.min: McLaughlin kommer frem på høyre og slår hardt inn. Maclaughlin redder med beina.

48.min: Sinclair avslutter fra meget hardt skrått hold. Maclaughlin er nær så vidt nær ballen før den smeller i tverrligger og ut.

49.min 0-2 SINCLAIR: McLaughlin slår inn fra høyre. Ballen stopper opp i Sinclair og en Histon-spiller. Sinclair kan hælsparke ballen i mål fra kort hold.

53.min: Relizani avanserer før han avslutter. Fulton redder greit.

56.min: Ibe avanserer. Avslutter utenfor,

56. min: Logan inn for Fultcher.

57.min: Relizani skyte godt fra langt hold. Fulton må kaste seg for å være sikker på at ballen går utenfor.

59.min: Dunn drar seg løs og skyter hardt fra cirka åtte meter. Maclaughlin med en ny god redning.

64.min: Bream får gult kort for en takling på Dunn.

65.min: Maclaughlin mister ballen, men Sinclair reagerer ikke raskt nok.

67.min: McLaughlin dribler seg inn i feltet. Innlegget klareres rett foran Sinclair.

68.min: Lussey må ha behandling for krampe.

68.min: 12. Gainford for Ibe.

70.min: Peterson blir lagt ned på hjøret av 16-meteren.

71.min: Dunn skrur frisparket med venstre. Ballen havner i nettaket. Keeper har god kontroll.

74.min: Dunn skyter fra distanse. Keeper må gi en enkel retur, men har god kontroll.

76.min. Gainford med et raid inn i 16-meteren før han slipper bakover til Lussey. Midtbanespilleren skyter høyt over.

76.min: 16. Baio inn for Lussey. Dunn har overtatt kapteinsbindet av Lussey.

81.min: Guttridge blokkerer et innlegg. Sinclair på vei inn bak.

82.min: Clark for for Irso-Coombes.

82.min: 14. Brannagan for Peterson.

83.min 0-3 DUNN: Etter en kort corner skrur Dunn ballen hardt inn i lengste hjørnet.

85.min: Waters kommer inn i feltet side med side med Liverpools forsvarere og skyter utenfor.

87.min: McCoy for Relizani.

88.min 0-4 TRICKETT-SMITH. Sinclair spiller til Trickett-Smith som tar med seg ballen forbi forsvareren på første berøring. Han avslutter uttagbart til side for keeper.

90.min: Cleary klarerer i en Histon-spiller som er nær ved å få kontroll, men Fulton får kastet seg over ballen.

Sluttrapport: Liverpool en enkel seier mot Histon 4. runde av FA Youth Cup. De helrøde var det dominerende laget hele kampen. Til pause sto det kun 1-0 etter scoring fra Kristoffer Peterson. Noen minutter tidigere hadde samme spiller misbrukt et straffespark. Kampen levde etter 45 minutter, men Liverpool viste i andre omgang at det var klasseforskjell på lagene. Jerome Sinclair, Jack Dunn og Daniel Trickett-Smith sørget for en 4-0-seier. Sinclair hadde også en god mulighet i tverrliggeren. Leeds blir motstander på Anfield i 5.runde som spilles onsdag 27. februar.