Hodgson roser Gerrard

Landslagssjef Roy Hodgson roser landslagskaptein Steven Gerrard etter at England er klar for VM etter 2-0 mot Polen på Wembley.

- Jeg kan ikke snakke høyt nok om ham. Han besitter fantastisk kvalitet. Der jeg snakker mye og ikke sier ting som ikke er spesielt minnerikt, så sier han bestandig noe jeg ønsker jeg hadde sagt hver gang han åpner munnen, sier Roy Hodgson til thefa.com.

- Hans andre flotte kvalitet er at han foregår med et godt eksempel. Da jeg kontaktet ham etter at jeg fikk jobben og sa: «Jeg vil ha deg som kaptein», sa han at han ville like å være kaptein: «Jeg vil ta det meget seriøst og gjøre mitt beste når jeg kan». Det er akkurat hva han har levert de seneste 18 månedene.

- Alle ser opp til Steven fordi han er en slik god spiller. Han behøver ikke å rope eller skrike. Alt han må gjøre er å gjøre det han gjør. Han er meget, meget støttende overfor alle spillerne og oppmuntrer dem. Han snakker med alle spillerne

- Han, og kanskje mer enn noen andre, bør være meget stolt av denne VM-kvalifiseringen. Han kommer til å være ivrig etter å ha gode minner, ikke bare fra en god kvalifisering, men også fra VM.

Steven Gerrard har nå 69 seirer med England, og er alene om rekorden han tidligere delte med David Beckham.