Ibe på Melwood

Jordon Ibe synes å være den av klubbens unggutter som Brendan Rodgers har flyttet opp til Melwood for å være med i denne sesongens førstelagstropp, og vil ventelig ha en god sjanse til å bli med til Asia og Australia.

Hvis en ser på bildet over, som er tatt i forbindelse en ny avtale med sponsoren Carlsberg, er det spillere som nå har sin pre-season på Melwood.

Jordon Ibe står oppe til høyre på bildet, og har vært med hele tiden siden spillerne kom tilbake tidlig i forrige uke for å starte forberedelsene til den kommende sesongen. Det tyder på at 17-åringen, som debuterte for Liverpool mot QPR i avslutningskampen i mai, nå permanent er flyttet opp i førstelagstroppen.

Tipset vil da være at Jordon også har den beste sjanse av ungguttene til å være med på turen til Indonesia, Australia og Thailand.

To til som er med på bildet er keeperne Danny Ward (20) og Ryan Fulton (17), som står til venstre for Fabio Borini. Ward har tatt plassen til Peter Gulacsi i troppen, mens Fulton nok fyller ut så lenge Pepe Reina er på ferie.