Ibe scoret i debuten

Jordon Ibe nettet i debuten for England U19. Andre Wisdom spilte 90 minutter for England U21. Målgivende av Suso. Krisztian Adorjan med straffescoring for Ungarn U21.

Jordon Ibe scoret i sin debut for England U19. Den tidligere Wycombe-spilleren spilte ute på høyre kant i treningskampen mot Estland U19 i Tallinn. Engelskmennene tok ledelsen ved Manchester Uniteds James Wilson i det 12. minutt, før Jordon Ibe økte i det 30. minutt.  West Ham-spilleren Leo Chambers nettet også for England før pause (40.minutt). Engelskmennene scoret ytterligere tre mål i 2. omgang, ved Norwich-spilleren Carlton Morris og Chelseas Lewis Baker (2), og vant dermed 6-1. Ibe var på banen i samtlige minutter.

England U21 skapte mange sjanser i EM-kvalifiseringskampen mot Moldova U21 i Reading og burde ha vunnet langt mer enn 1-0. Kampens eneste mål kom ved West Bromwich-spilleren Saido Berahino i det 13. minutt. Andre Wisdom, som nylig ble utnevnt til landslagskaptein for England U21, hadde selv to gode headinger i 1.omgang. Begge forsøkene ble reddet av Moldovas keeper. Wisdom var på banen hele kampen, mens Jack Robinson var ubenyttet reserve.

Suso, som er utlånt til Almeria, sto for målgivende pasning til den første scoringen da Spania U21 vant 6-2 borte mot Østerrike U21 i en EM-kvalifiseringskamp. Real Madrids Alvaro Morata scoret fire av målene. Suso ble byttet ut i det 81. minutt, på stillingen 4-1 til spanjolene.

Utlånte Krisztian Adorjan ble byttet inn ved pause for Ungarn U21 på stillingen 0-1 i EM-kvalifiseringskampen hjemme mot Bosnia & Hercegovina U21. Midtbanespilleren var svært delaktig i å snu kampen. Adorjan slo corneren som førte til 3-1-ledelse, før han selv fastsatte sluttresultatet til 4-1 med en straffescoring i det 84. minutt.

Alex O’Hanlon var involvert i begge scoringene da Irland U19 beseiret Slovenia U19 i en treningskamp i Waterford. Første scoring kom i det 11. minutt. Alex O’Hanlon kom frem på venstresiden. Avslutningen hans ble reddet av keeper, men Waterford Uniteds Conor Whittle satte inn returen via tverrligger. I det 79. minutt sendte O’Hanlon i vei et frispark som Aston Villas Kevin Toner headet i mål ved bakre stolpe.  O’Hanlon spilte hele kampen. Irenes neste oppgave er EM-kvalifisering i oktober når de reiser til Sverige for å møte Aserbajdsjan, Bosnia & Hercegovina og vertsnasjonen.