Ikke bekymret for målløse andreomganger

Så langt denne sesongen har ikke Liverpool funnet veien til nettmaskene etter pause i seriesammenheng, men det gjør ikke Brendan Rodgers urolig.

– Det er godt dokumentert at vi, hittil denne sesongen, fortsatt har til gode å score etter pause. Men det bekymrer ikke meg. Det er noe som vi vil jobbe med, sa Rodgers i dag.

Målene mot både Stoke, Aston Villa, Manchester United og Swansea kom nemlig alle i løpet av kampens første 45 minutter. De røde har ikke scoret etter pause i en Premier League-kamp siden Daniel Sturridge gjorde det to ganger mot Fulham 12. mai.

Liverpools manager syntes imidlertid at det så bra ut i andreomgangen på Old Trafford, til tross for at scoringen manglet.

– Jeg trodde at vi utover i kampen mot Manchester United skulle klare å score det nødvendige målet og etter hvert vinne kampen. Det skjedde ikke, men jeg kan ikke si at jeg er særlig bekymret.

– Vi strever med å stadig forbedre alle våre faser av spillet. Vi har spillere som har kommet tilbake i form, og vi har hatt flere spillere i laget som har vært ute i lang tid. Men totalt sett er tilstanden i laget veldig bra, fortalte 40-åringen.