Imponert over Coutinho

Steven Gerrard og Jose Enrique har blitt mektig imponert over Philippe Coutinho i brasilianerens første kamper for Liverpool.

Den 20 år gamle brasilianeren har fortsatt til gode å fullføre en hel kamp for Anfield-klubben, men har likevel rukket å gjøre seg veldig positivt bemerket.

- Han har øyeblikk der han er magisk, sier  Steven Gerrard til Sky Sports.

- Jeg tipper vi vil få se ham på sitt beste neste sesong, når han får gjennomført en hel sommeroppkjøring med klubben og har blitt vant til tempoet i kampene, legger kapteinen til.

- Det han har vist i 55 eller 60 minutter er at han er en toppspiller som hører hjemme i en Liverpool-drakt. Klarer han å fullføre 90 minutter neste sesong, vil han bli en viktig spiller for oss.

Venstreback Jose Enrique er også full av lovord om sin nye lagkamerat.

- Statistikken taler for seg selv. På fire kamper har han to målgivende pasninger og en scoring, så jeg håper han fortsetter som dette, med å score mål og slå målgivende pasninger, uttaler spanjolen.

- Han er den type spiller du må ha i et storlag. Han kan skape sjanser ut av ingenting i en mot en-situasjoner. Han spiller veldig bra akkurat nå, og er den type spiller vi trenger. Forsvarsspillere er viktige, men du trenger folk som kan score mål, og det har vi nå, avslutter Enrique.