Imponert over matchvinnerne

Jose Enrique er imponert over hvordan Daniel Sturridge scoret mot Aston Villa. Sisteskansen Simon Mignolet har også gitt et meget positivt inntrykk i åpningskampene.

Jose Enrique spilte frem Daniel Sturridge til scoringen mot Aston Villa. Coutinho lot ballen passere. Sturridge dro seg forbi keeper og avsluttet i nettaket fra spissvinkel.
- Det var en god pasning. Philippe trakk seg fint unna ballen, mens Danny gjorde resten. Han gjorde alt, forteller Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Da han kom så langt ut på høyre, trodde jeg han skulle mislykkes. Men han gjorde det meget bra.

- Vi vet at Danny er en toppspiss. Han har to mål på to kamper allerede. Forhåpentligvis kan han fortsette i denne formen fordi han er en toppspiller.

Simon Mignolet har stått for matchvinnende redninger i begge åpningskampene. Enrique så i løpet av bare to treningsøkter med Mignolet at Liverpool hadde sikret seg en god sisteskanse.

- Jeg snakker mye med min bror om fotball. Jeg fortalte ham umiddelbart etter to treninger med Simon at jeg syntes vi hadde signert en meget god keeper.

- Jeg visste ikke mye om ham fra før, men etter to treningsøkter kan man allerede se noe om spilleren.

- Fra start har han vært en toppkeeper. Han har gjort det meget bra i disse to kampene. Det er så viktig å ha en slik keeper fordi det gir poeng.