Ince ser fram til at vinduet er over

Det forventes at Liverpool vil gjøre nok et forsøk på å sikre seg Tom Ince før dette transfervinduet ender i morgen midnatt. Hovedpersonen gleder seg til februar, uansett hvilken klubb han da er i.

Både Swansea og Reading skal ha gjort henvendelser om Tom Ince, men spilleren selv skal ønske seg tilbake til Liverpool.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo forlanger Blackpool at de sitter igjen med £8M for å selge sin toppscorer, og da må øvrige klubber uansett bla opp over £10M.

Det ligger derfor i kortene at de røde fra Anfield trolig kommer med et forbedret tidlig før transferdeadline, men som samtidig vil kreve at Blackpool firer på sine krav.

Hvorvidt han reiser tilbake til Merseyside, eller forblir noen mil lenger nord på vestkysten, Tom Ince er nå lei hele transferpratet og ønsker å komme seg videre.

- Jeg ser fram til at transfervinduet lukkes, uansett hva som skjer, forteller Ince til The Gazette i Blackpool.

- De siste ukene har ikke vært frustrerende, men det er ikke ideelt.

- Jeg har aldri gått ut og sagt at jeg ønsker å forlate denne klubben. Nå spiller jeg for Blackpool og jeg elsker å spille med en gruppe spillere som tillater at jeg får uttrykke meg på banen. Alt jeg kan gjøre er å arbeide hardt på treningsbanen, fortsetter flankespilleren som fyller 21 år i dag.

- Jeg må bare krumme nakken og fortsette å jobbe. Jeg vil fortsette å gi det jeg har for Blackpool. Det som skjer det skjer.

- Hvis ingen ting skjer, da er jeg mer enn glad for å kunne fortsette her. Det dreier seg om hardt arbeid, prøve å vinne kamper og få klubben tilbake hvor den bør være.