Ingen bud i nærheten av Suarez’ verdi

Det meste handlet om Luis Suárez på kveldens pressekonferanse, og Brendan Rodgers fortalte igjen at det ikke er noen endringer rundt spillerens fremtid.

– Vi har hatt et par bud fra en klubb som ikke har vært i nærheten av verdien – og jeg gjentar: ikke i nærheten av verdien – av det han er verdt, fortalte Rodgers.

 Nordiren snakket om Arsenals 40 millioner pund-bud på Suárez i juli. I dag er det ingenting nytt om fremtiden til den uruguayanske storscoreren, og Rodgers sier de kun har mottatt tilbud fra én klubb.

– Beskjeden er klar: Han er fortsatt en Liverpool-spiller. Det er ikke engang et tema før noen klubber kommer med et bud i nærheten av verdien.

– Jeg skal fortelle dere det jeg har sagt hele sommeren og mesteparten av forrige sesong: Han er en utrolig spiller, Luis Suárez. På banen er han en «fighter», han ønsker å vinne, og han viste det forrige sesong.

Han fastslo at Liverpool ikke har noen intensjoner om å selge noen spillere til en rivaliserende klubb.

– Og det er ingen forandringer rundt det. Det er det samme med alle våre spillere. Vi er heller et lag som ønsker å bygge videre og bli bedre, sa 40-åringen.