Intet sluttspill for Skrtel

Slovakia og Martin Skrtel kan ikke kvalifisere til VM i Brasil etter tap hjemme mot Bosnia. Solid av Steven Gerrard og England med uavgjort i Ukraina. Pepe Reina holdt buret rent for Spania.

Bosnia snudde 0-1 til 2-1 borte mot Slovakia og beholder ledelsen i gruppe G. Da Hellas også vant sin kamp mot Latvia betyr det at Slovakia ligger syv poeng bak de to lederlagene og kan ikke ta det igjen på de to siste rundene. Martin Skrtel spilte hele kampen for vertene.

England måtte kjempe hardt i Ukraina, men greide et 0-0 som gjør at engelskmennene er i førersetet i gruppe B før de gjenstående hjemmekampene mot Montenegro og Polen. Steven Gerrard spilte 90 meget solide minutter som den mest defensive på midtbanen.

I en privatlandskamp kom utlånte Pepe Reina inn etter 59 minutter i Geneve mot Chile. Da lå Spania under 1-2, men sluttresultatet ble 2-2 etter en sen utligning av Jesus Navas.

I en U21 landskamp mellom Moldova og Wales satt Liverpools keeper Danny Ward på benken gjennom hele kampen.