Iqbal nominert til pris

Liverpools klubblege Zaf Iqbal er nominert til prisen ”Behind the Scenes - Medical Award” i Asian Football Awards, og kan vinne prisen for andre gang. Yan Dhanda nominert i spillerkategorien ”Up and Coming Player”.

Asian Football Awards deles ut på Wembley Stadium tirsdag 8. oktober og anerkjenner fremragende bidrag fra enkeltindivider med sørasiatisk bakgrunn. Liverpools klubblege er nominert til prisen "Behind the Scenes - Medical Award" sammen med Shabaaz Mughal (Tottenham Hotspur), Sangi Patel (QPR) og Imran Alam (QPR).

- Jeg har hatt alvorlige skader tidligere, og uten legen ville jeg hatt store problemer. I fritiden tror jeg Zaf jobber med at barn skal være sunne og involvert i sport. All ære til ham, uttaler Steven Gerrard til BBC Asian Network.

Prisen deles ut for andre året og skal fremheve initiativ blant personer på grasrotplan og profesjonelle.

- Jeg synes prisen er meget viktig. Det er flott at du kan belønne personer for å være inspirerende i lokalsamfunnet. Jeg tror folk som Zaf er et skinnende lys for personer som ønsker å ta seg frem og få en flott karriere, kommenterer Brendan Rodgers.

Akademi-spilleren Yan Dhanda, som Liverpool hentet fra West Bromwich i sommer, er nominert i spillerkategorien "Up and Coming Player".