Jentetreff i Liverpool lørdag

Kun 9 prosent av supporterklubbens medlemmer er jenter. Derfor ønsker LFCSCSB flere jenter i medlemsrekkene. Hvis du er på Merseyside i helgen og er jente – les mer her!

Lørdagen 20. april klokka 12 inviterer Supporterklubben alle de norske jentene med LFC-hjerte som er på Merseyside i helgen velkommen til et lite jentetreff.

Tid og sted
Kom til Matou restaurant, 2. etg over Merseyfergas billettkontor (ved siden av det nye Liverpool Museum ved Merseyelva og like bortenfor Liverbuilding).

Det blir fotografering av de jentene som ønsker å låne sitt ansikt i hjelpen med å vise andre jenter at dette er en supporterklubb med plass til jentene! Vi ønsker å ta gruppebilder av jenter i alle aldre som vi skal trykke i Kopite og publisere på våre nettsider. Og det er en profesjonell fotograf bak kamera. 

Styremedlem og LFC-forfatter Ragnhild Lund Ansnes ko-ordinerer det hele. Send henne gjerne en e-post om du vil bli med: [email protected]  - eller stikk innom på impuls!
Kontakt henne gjerne også hvis du ikke kan komme og har gode innspill til jentekampanjen vår.

Det blir servert fingermat (supporterklubben spanderer) og du får sjansen til å bli kjent med andre supporter-jenter. Spre ordet til alle norske jenter som er ved Merseyside i forbindelse med Chelsea-kampen. Vi trenger din hjelp.

Velkommen!