Joe Allen vet hvor mye CL betyr på Anfield

Liverpools walisiske midtbanespiller drømmer om å spille i Champions League, slik han vet det også er for hele klubben og ikke minst dens supportere.

- Det vil bety så mye for alle supporterne av klubben om vi kunne komme tilbake til Champions League, sier Joe Allen til BBC Sport, når han blir spurt om sesongens ambisjoner. – Det er mange klubber som kjemper om å komme inn blant topp fire, men vi er klar over hvilken rik historie som finnes her i den turneringen.

- Det er noe du søker etter som profesjonell fotballspiller og er på mange måter det ypperste innen klubbfotball. Det vil være en drøm som går i oppfyllelse om jeg kan få spille der, og forhåpentligvis kan jeg få den muligheten til neste sesong.

- Resultatet borte mot Tottenham var fantastisk. Det har gitt oss en topp følelse denne uka og vi kan ikke vente med å komme utpå banen igjen til neste kamp på lørdag.

- Det som har vært den store forskjellen i forhold til forrige sesong er at vi nå har vært mer stabile. Det er et virkelig godt tegn før et krevende juleprogram.

- Selvtilliten er derfor stor for øyeblikket. Vi har hatt noen fine seire på Anfield, hvor vi har scoret mange mål. Vi vet at dersom vi spiller som vi har gjort i det siste vil det forhåpentligvis være nok til tre nye poeng.

Du kan lese et eksklusivt intervju med Joe Allen i siste The Kopite.