Johnson imponert over Downing

Glen Johnson er imponert over Stewart Downings spill denne sesongen.

- Stewart har vært strålende. Jeg har virkelig likt å spille sammen med ham. Jeg har vært en stor fan av ham i mange år. Vi spiller bra sammen, og skaper ganske mye problemer for våre motstandere, sier Johnson til Liverpoolfc.com.

- Stewart har vært fantastisk. Arbeidsinnsatsen hans er førsteklasses, og han utfordrer spillere og hele forsvarsrekker. I fotball er det ofte slik at mye av den harde jobben man legger ned ikke blir lagt merke til. Stewart er en som kan dette med å kjempe. Han krummer nakken og kjører på. Det er fint å se at han nå får lønn for strevet, og endelig får den honnøren han fortjener.

Johnson forteller ellers at et spanskkurs han tok i fjor gjør ham i stand til å kommunisere med de fleste av Liverpools spansktalende spillere.

- Jeg har et hus i Spania, så jeg forsøker å lære meg språket og menge meg litt med lokalbefolkningen der nede. Det er over ett år siden jeg hadde min siste spansktime. Jeg tok et kurs som jeg fullførte, slik at jeg klarer meg. Jeg kan kommunisere med den spansktalende gruppen i klubben, så det er til hjelp til daglig på en måte. Jeg kan snakke med så å si alle. Jeg forstår scouserne også, spøker høyrebacken.

- Coutinho kan snakke litt spansk han også. De spillerne som ikke snakker engelsk kan som regel snakke spansk, så vi klarer å forstå hverandre.