Jones sulten på førstelagsspill

Lloyd Jones var på benken i de rødes siste bortekamp denne sesongen. Nå håper 17-åringen at han kan få flere opplevelser med førstelaget neste sesong.

Walisiske Lloyd Jones har hatt en god sesong for Liverpool U18, og har også vært involvert med U21-laget og spilt i NextGen. Da Liverpool møtte Fulham i sesongens siste bortekamp var 17-åringen med i troppen, og satt på benken med trøye nummer 51. Unggutten håper han får være mer involvert med førstelaget neste sesong.

- Det har gått veldig bra for meg denne sesongen, og jeg har lært mye. Det å være involvert med førstelaget var en enorm opplevelse for meg, og noe jeg virkelig nøt og lærte mye av. Det har definitivt gjort meg sulten på førstelagsspill, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det en gang i fremtiden, sier Jones til SkySports.

- Jeg vet at jeg er langt unna ferdigutviklet. Jeg er i første del av min karriere, og jeg er innstilt på at jeg skal jobbe hardt for å bli så god jeg kan. 

- Jeg skal jobbe hardt denne sommeren. Jeg har hatt litt fri, men nå vil jeg bare komme inn igjen i det. Forhåpentligvis kan jeg imponere på trening når vi samles igjen, og jeg håper jeg kan imponere om jeg får sjansen i en kamp.

Syv akademispillere har fått sjansen av Brendan Rodgers denne sesongen. Lloyd sier det er oppmuntrende at manageren gir ungdommen en sjanse.

- At manageren vil gi de unge en sjanse er motiverende for alle unge spillere. Det gir deg ekstra motivasjon når du ser kameratene dine spille for førstelaget. Du ønsker at det er deg, og du gir litt ekstra for at du skal nærme deg førstelaget raskere.

Jones ble hentet fra Plymouth for £20,000 foran 2011/12-sesongen.