Jones vurderer ikke klubbskifte

Andrekeeper Brad Jones har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen, men vurderer likevel ikke noe klubbskifte.

Jones spilte 15 kamper for Liverpool i fjor, men denne sesongen har Simon Mignolet vært enerådende mellom stengene for Anfield-klubben.

- Jeg vil heller være i en toppklubb og se hvor langt jeg kan nå, enn å gå til en annen klubb og spille flere kamper, sier Jones til Daily Mail.

- Jeg prøver hele tiden å forbedre meg, heller enn å reise et sted hvor jeg får det enkelt. Jeg vil heller være her og utfordre Simon hver dag for en klubb som dette, enn å være et sted hvor jeg vet jeg vil få spille hver uke, men på et lavere nivå.

Jones var fullt klar over hva han hadde i vente da Liverpool lot Pepe Reina gå på lån til Napoli og hentet inn Mignolet for £9M fra Sunderland.

- En klubb som Liverpool lar ikke noen gå uten å erstatte dem. Det er ikke så mye som er forandret for meg etter at Pepe dro og Simon kom inn. Det er ikke noe som bekymrer meg. Manageren snakket med meg, og jeg står bare på videre.

- Du ønsker alltid å spille, men min posisjon i laget betyr at jeg spiller når jeg får sjansen. Simon har vært fantastisk etter at han kom hit, og han har ikke hatt noen skader. Jeg er klar over at jeg kun vil få sjansen om han blir skadet. Jeg jobber bare hardt, for å sørge for at jeg er klar dersom laget trenger meg.

- Jeg gjorde det samme i noen år i Middlesbrough, hvor jeg lærte meg gamet. Mark Schwarzer var der, og var soliditeten selv. Han var så stabil. Jeg lærte mye, og så fikk jeg et par år som førstekeeper før jeg flyttet hit.

- Du må forstå hva som forventes av deg. Du må være profesjonell, og gjøre jobben din skikkelig. Sørge for at du er klar om noe skjer. Når det skjer, har du ingen steder å gjemme deg.

- Så lenge Liverpool vil ha meg, trives jeg med å være her. Selvsagt ønsker jeg å spille flere kamper. Forrige sesong var god i så måte. Jeg fikk et bra antall kamper, og det er hva jeg spiller fotball for.

- Det blir for vanskelig å tenke på fremtiden. Det er for mange faktorer som spiller inn. Om man forblir skadefri, om klubben ønsker å beholde deg, hvilken retning går de i, sier 31-åringen.

- Som spiller kan du ikke se for langt frem i tid. Du må ta en sesong om gangen, og se hva som skjer. Når jeg kom til England som 16-åring forventet jeg ikke å være her i dag. Du fortsetter bare.

- Vårt mål i år er å komme blant de fire beste. Måten vi avsluttet forrige sesong på og måten vi har startet denne dokumenterer at vi er i god form. Det er vanskelig for oss å konkurrere mot andre klubber som bruker så mye penger og har vært i toppen i flere år, mens vi har vært i en omstillingsperiode. Men jeg tror definitivt denne sesongen blir en stor sesong for oss, og forhåpentligvis fortsetter vi å spille på den måten vi har gjort og henger med i teten.