Jubilerer på søndag

Brendan Rodgers feirer sin 200.kamp som manager på søndag. Det skjer mot en av hans tidligere arbeidsgivere, Chelsea.

- Howard Wilkinson hevdet alltid at dersom du når 200 kamper som manager, så overlever du. Det føles langt i fra som jeg har vært manager i 200 kamper. Jeg har satt pris på hvert minutt i managerrollen. Jeg har vært heldig som har fått jobbe sammen med strålende mennesker, og forhåpentligvis kan jeg bli værende lenge i Liverpool, uttaler Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Vi sa til eierne at vi ønsker å gjenskape klubben. Ikke bare på banen, men utenfor banen også. Vår medisinske stab og sportsvitenskapfolkene har gjort en strålende jobb dette året. Se på Steven Gerrard, som har spilt hvert minutt i samtlige ligakamper, og Daniel Agger har også spilt mer enn tidligere.

- Vi har frisket opp rekrutteringsavdelingen. Det vi ønsket å gjøre denne sesongen var å bygge et fundament.

- Vi fikk en vanskelig start på grunn av tøffe motstandere, samtidig som folk ble bedt om å spille på en annen måte enn de var vant med. Det var vanskelig å finne balansen i startfasen. Men det har blitt bedre og bedre.

- Vi har prestert veldig bra i en rekke kamper, og tatt poeng. Men vi må vinne kamper som den mot Reading dersom vi skal kjempe om en plass blant topp fire neste sesong, slår Rodgers fast.

- Det er vårt mål. Men spillet er også viktig for oss. Vi ønsker å tilføre mer kvalitet, noe som forhåpentligvis vil føre til at vi tar tre poeng i de fleste kamper.

- Vi kan ikke klage så mye på det som har skjedd denne sesongen. Vi har gjort mange mål. Men i de to siste kampene har vi ikke klart å finne veien til nettmaskene, noe som skjer av og til.

- Vi må hente inn noen flere kvalitetsspillere for å sørge for mer bredde i troppen. Vi må styrke forsvaret nå som Jamie Carragher akter å gi seg med fotballen, og du ser alltid etter forsterkninger i angrepsrekka. Måten vi spiller på gjør at det er viktig med mange scoringer. Forhåpentligvis kan vi hente inn litt mer kreativitet.

- Jeg har genuint stor tro på neste sesong, og at vi kan tette luka til topp fire.