Julekalender: Jamie Carragher

Har du åpnet luke 23 i julekalenderen? Ikke overraskende handler det i dag om Jamie Carragher... Bak noen av lukene vil du finne riktig så eksklusive premier. På den 24. gir vi vekk en tur til Liverpool.

Hver dag vil det altså dukke opp nye luker og nye spørsmål som skal besvares via Facebook. Vanskelighetsgraden vil være varierende. 

Lille julaften er det naturlig at spørsmålene dreier seg om Jamie Carragher, scouseren som ble legendarisk med nr. 23 på ryggen.

Bak lukene vil det ligge litt forskjellig souvenirer, signerte effekter (blant annet et signert Istanbul-bilde av Steven Gerrard) og altså turen til Liverpool som toppremien på selveste juleaften.

Konkurransereglene er enkle: Denne konkurransen betinger at du har pålogging på Facebook. Alle kan delta, men du må like vår Facebook-side og også være medlem i Supporterklubben for å motta premie. Hvis det er flere som har like svar blir det trukket en vinner.

Ekstrakonkurranse: Vi har også en konkurranse i konkurransen. Alle som er med å dele en av lukene er med i trekningen av en spesiallaget Liverpooldrakt signert av en berømt rød spiller.

Sjekk kalenderen her via denne linken .

Følg med, følg med…