Juniorene fikk pep-talk av Rodgers

Juniortrener Steve Cooper forteller at førstelagsmanager Brendan Rodgers har gitt juniorene en pep-talk foran kveldens kamp mot Leeds i 5.runde i FA Youth Cup.

- Tiden vil vise hvor god denne spillergruppen er, men til syvende og sist vil det handle om hvor mange spillere som spiller seg inn på førstelaget. Det er sluttmålet og hva vi sikter mot, forteller Cooper til Liverpoolfc.com.

- Vi var så heldige at manageren kom og pratet både med U18- og U21-laget, og alle i staben på akademiet. Han pratet om hva han ønsker og hva han mener kreves for å bli en toppspiller. Dersom guttene tar dette til seg, i tillegg til det resten av staben sier, jobber hardt hver eneste dag og gjør sitt beste vil forhåpentligvis deres talent sørge for at de når et godt nivå, fortsetter juniortreneren.

- Manageren har gitt oss mye støtte, og vi vet at førstelaget støtter oss akkurat som vi støtter dem.

- Vi skal spille en cupkamp i kveld, og det blir litt annerledes enn en normal ligakamp. Men dette er en utfordring vi må sette pris på. Leeds er et godt lag, som har hatt en god sesong.

- Klubben støtter FA Youth Cup med å tillate oss å spille kampen på Anfield. Ikke mange klubber gjør slikt nå til dags, så det er flott. Det er fint av klubben, og det viser hvor sterke båndene er.

- Spillere som Yalany Baio, Jack Dunn, Jordan Lussey og Lloyd Jones spilte på Sporting Lisboas hovedstadion i forrige uke, og det var en stor opplevelse for dem som vil være til hjelp for dem når de nå skal spille på Anfield.

Kveldens motstander, Leeds, har vunnet sine 12 siste kamper i akademiserien. Selv har Liverpool slått ut Swindon Town og Histon på veien til møtet med Leeds.

- De to kampene mot Swindon og Histon var potensielle bananskall. Vi måtte fokusere på å opptre profesjonelt, holde prestasjonsnivået veldig høyt og spille på et generelt høyere nivå enn våre motstandere. Det klarte vi, noe jeg er godt fornøyd med.

- Kveldens kamp blir litt annerledes. Vi har spilt mot Leeds minst en gang i året opp gjennom hele guttenes karrierer. Leeds har tapt bare en kamp denne sesongen, og det er bra når de møter klubber som Leicester, Nottingham Forest og Crewe i sin liga. De noterte seg for overbevisende seire over Watford og Burton Albion i FA Youth Cup, og vil komme hit med en tropp full av selvtillit. Vi må bare sørge for at vi er klare for oppgaven. De har gode spillere, og opptrer som et lag. Vi må sørge for å være observante på deres taktikk, og ikke minst likte viktig – gjennomføre vår egen kamp-plan.