Juniorene må vinne i kveld

Liverpools eldste lag i Milk Cup i Nord-Irland må beseire sin chilenske motstander kveld for å beholde håpet om avansement. Mike Garrity leder laget til de røde.

I turneringen for U18 tapte Liverpool i går 3-2 mot distriktslaget County Armagh i Nord-Irland. Dersom de røde skal kjempe om senere spille om finaleplass krever det at man i kveld vinner mot chilenske O’Higgins FC. Onsdag spiller Liverpool mot Newcastle.

Treneren for Liverpools juniorlag forrige sesong, Steve Cooper, ryktes å ikke ha fått forlenget sin kontrakt på akademiet. Dette er noe klubben ikke har bekreftet og Cooper står fortsatt med sitt navn på Liverpools hjemmeside.

Mike Garrity, som tidligere i hovedsak har hatt ansvaret for de aller yngste på akademiet i Kirkby har uansett ledet Liverpools juniorer under pre-season, og så også i Nord-Irland. Han understreker overfor Liverpool Echo at selv om det er skuffende å tape er det ikke resultatet som betyr alt.

- Resultatet i seg selv er skuffende, men dette er en læringsprosess. Vi kom bare aldri i gang i 1.omgang, forklarer Garrity etter at man lå under med 0-3 mot County Armagh og ikke kom lenger enn til 2-3 i de 35 minuttene siste minuttene som man spiller hver omgang.

- Vi var mye friskere etter pause, virket skarpere, slo bedre pasninger og vi fikk den responsen vi var ute etter.

- Resultatet betyr ikke alt og vi kommer til å lære av denne erfaringen, noe som er viktig.