Kan forstå hvis Suarez vil bort

Brendan Rodgers sier at dersom Luis Suarez nå føler seg forfulgt i engelsk fotball kan han forstå det. Manageren mener at hans største stjerne ikke har sviktet ham.

Brendan Rodgers stod opp for Luis Suarez på gårsdagens pressekonferanse, hvor han gjorde det veldig klart at han synes klubbens toppscorer er blitt urettferdig behandlet gjennom suspensjonen på ti kamper for bite-episoden med Branislav Ivanovic. Han følte seg ikke sveket og mente samtidig at det ville være forståelig om Suarez nå ønsket seg vekk fra engelsk fotball.

- Ja, det gjør jeg 100 prosent, svarer Rodgers til Daily Express på spørsmål om han nå kan forstå det dersom Luis Suarez vil se seg om etter en annen klubb.

- Dette er en kar som hver dag prøver veldig hardt. Han har to lidenskaper i livet, hans familie og Liverpool Football Club. Alt dreier seg om det.

- Hvis jeg hadde et halvt dusin spillere med den samme mentaliteten, da hadde denne klubben vært i en annen posisjon.

- Hver gang han tar et skritt framover finne de en måte å piske ham på, fortsetter Brendan Rodgers sin tirade mot autoritetene som han mener er ute etter sin stjernespiller.

- Jeg tenker ikke på det, forklarer manageren videre om muligheten for at Luis nå vil ønske seg vekk. – Jeg har et forhold til Luis som trolig er nærmere enn til noen annen i klubben. Vi snakker sammen daglig.

- Han vet at min dør er åpen først og fremst for ham som menneske. Jeg kan veilede ham, jeg kan oppmuntre ham, og jeg kan også fortelle ham når han har gjort noe galt. Jeg kan ikke bekymre meg om det (om han ønsker å bli eller ikke), jeg kan bare bekymre meg om at vi fortsatt må bli bedre.