Kelly glad for å spille 45 minutter

Martin Kelly spilte sine første 45 minutter på 11 måneder i treningskampen mot Vålerenga. Viktig for ham å få spilletid etter korsbåndskaden. Føler seg sterk og frisk.

Martin Kelly pådro seg en korsbåndskade mot Manchester United i september 2012, og mistet da resten av sesongen. Forsvarsspilleren hadde spilt totalt 52 minutter fordelt på tre treningskamper før møtet med Vålerenga. 23-åringen var derfor glad for å få sine første 45 minutter etter skadeavbrekket.

- Jeg er glad for å spille igjen, uttaler Martin Kelly til LFC TV.

- 45 minutter føltes som en hel dag, men jeg tror det er de første 45 minuttene på 11 måneder. Du kan trene så mye du ønsker, men det kan ikke erstatte kamper.

- Spille kamper er viktig for fremgangen min. Jeg er glad for at skaden er leget. Jeg føler meg sterk og frisk nok. Jeg må jobbe mer med ball og fortsette utviklingen.

- Spesielt etter en slik skade, som for noen år siden avsluttet folks karriere. Du kan ikke ta lett på det. Jeg tror det er derfor vi brukte litt ekstra tid. Jeg er en type person som ikke kan skynde meg tilbake.

- Jeg måtte sørge for at jeg var frisk på alle måter før jeg kunne komme tilbake. Nå handler det om å få spilletid. Jeg kommer sakte tilbake hvor jeg var da jeg ble skadet forrige sesong.

- Det er det pre-season handler om – å styrke kondisjonen og vise manageren hva du kan.

- For meg personlig handler det om å få kamper og ha fremgang.

- Jeg har snakket med Lucas. Han følte seg fortsatt svak etter den tredje kampen mot Tottenham i USA forrige sesong. Det dreier seg bare om å få spilletid, holde seg frisk og jobbe hardt på trening.

Martin Kelly tegnet seg på scoringslisten mot Vålerenga. Luis Alberto, Iago Aspas og Raheem Sterling var de øvrige målscorerne.

- Resultatet er hovedsaken, opprettholde den rekken med kamper i pre-season, enda en seier. Vi har ikke tapt. Vi ønsker å ta det med oss til Premier League-starten.

- Luis og Iago har begge funnet seg til rette meget bra. De er begge flotte karer å komme overens med. De er gode tilvekster til troppen for å hjelpe oss å komme dit vi ønsker å være denne sesongen.