Kelly håper å spille igjen i april

Martin Kelly håper ifølge Liverpool Echo å være tilbake på fotballbanen i løpet av april måned.

Kelly jobber intenst med sitt rehabiliteringsprogram etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot Manchester United i september. Høyrebacken måtte opereres for en korsbåndsskade, og bygger seg nå tålmodig opp igjen. Han har nå begynt å jogge på Melwood, og håper altså å være tilgjengelig for førstelaget igjen i løpet av april. Da akter han å ta opp konkurransen med Glen Johnson og Andre Wisdom om høyrebackplassen.

- Det er alltid bra med konkurranse om plassene. Enten så er du ute etter å ta plassen til noen, eller så har du noen som puster deg i nakken og ønsker å ta plassen din. Det presset er det bare fint å ha. Det gjør at du utvikler deg som spiller, uttaler Kelly.

- I Liverpool er konkurransen om plassene knivskarp, for dette er en toppklubb. Du kan lære av alle på laget, ikke bare forsvarsspillerne, fortsetter han.

- Så snart jeg er fullt ut restituert, vil jeg utvikle meg videre som spiller om jeg fortsetter å jobbe hardt og holder meg skadefri. Jeg kan hevde meg både som sideback og midtstopper, sier Kelly med tanke på at Jamie Carragher legger opp etter denne sesongen.

- Carra har vært fantastisk for denne klubben, og også for meg personlig som spiller. Nesten samtlige kamper jeg har spilt har han vært der ved min side. Han har hjulpet meg gjennom kampene. Det blir trist når han gir seg, for det er så mye man kan lære av Jamie. Jeg er sikker på at han blir i miljøet rundt klubben uansett, slik at vi kan høste av hans erfaringer. Han er en stor spiller, en stor person og det blir veldig trist å se ham gi seg.