Klarer Mignolet fire på rad?

Simon Mignolet håper å holde buret rent for fjerde ligakamp på rad i kveld.

- Jeg har alltid sagt at en keepers siste kamp er den viktigste. Alle vil se tilbake på den, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Var dette en god kamp, må du se fremover og sørge for at den neste er like god som den forrige. Jeg tar en kamp om gangen og forsøker å gjøre mitt beste, fortsetter målvakten.

- Jeg ønsker bare å spille mitt eget spill, og gjøre det bra fra mitt perspektiv. 25 år gammel vet jeg at det alltid er rom for forbedringer. Du kan hele tiden bli bedre. Det er hva jeg fokuserer på, og forsøker veldig hardt å greie. Jeg kjenner mine styrker og svakheter. Jeg forsøker å utvikle meg så mye som mulig på det som jeg regner for mine svake sider, og jobber også med mine sterke sider hver eneste dag.

- I en ny klubb er det alltid en annen spillestil. Ulike managere ønsker ulike ting. Når du møter en ny keepertrener ønsker også han alltid å forandre på et par ting. Slik er det alle steder. Det kan bare bidra til at jeg spiller bedre og har fremgang som målvakt.

- Jeg tror det er riktig å si at jeg er sulten. Jeg tror manageren synes at jeg er villig til å jobbe hardt for å få fremgang hver eneste dag på trening. Det er i alle fall det jeg prøver på. Når jeg kommer inn i garderoben og går ut på banen, ønsker jeg å gjøre det bra. Jeg ønsker å gjøre mitt beste, og sørge for at jeg får så mye ut av hver eneste treningsøkt som overhodet mulig.

- Alle i klubben er veldig profesjonelle, og alle forsøker å gjøre sitt beste på trening hver eneste dag. Holdningene er fortreffelige, og det er en fryd å trene sammen med slike spillere og være i en slik garderobe.

- Vi ønsker å fortsette på denne måten, trene hardt hver dag og sørge for at vi er klare for kampene vi skal spille. Vi forsøker å gjøre det bra både i ligaen og cupene.

- Vi har en veldig bred tropp for øyeblikket. Mange gode spillere. En blanding av unge og rutinerte spillere, som er klare til å spille dersom noen blir skadet eller suspendert. Det er alltid noen som er klar til å steppe inn og spille. Alle forsøker hardt og jobber hardt på treningsfeltet. Det er selvsagt til hjelp når du skal spille kamper.