Kontroll på din pålogging?

Har du kontroll på din pålogging på Liverpool.no? Vet du de fleste medlemskapene våre tillater å lese The Kopite online? Sjekk mer her hva du kan bruke pålogging din til.

Har du kontroll på din pålogging på Liverpool.no? Vet du at du kan bruke påloggingen til å:

- handle på KopShop.no med rabatter (velg pålogging for Liverpool.no)
- logge på KopForum
- oppdatere medlemskapsprofil med for eksempel ny adresse, telefon og email, etc
- fornye kontingenten
- Lese medlemsbladet The Kopite digitalt (alle medlemskap minus familie)

For tiden jobber vi med en re-lansering av Liverpool.no og det blir da flere bruksområder som krever pålogging. Vi vil derfor anbefale deg å opprette bruker hvis du allerede ikke allerede har det?

For ny bruker:
Gå til MIN SIDE på Liverpool.no og velg REGISTRER BRUKER. Fyll inn ditt 6-sifret medlemsnummer og ditt navn. Navnet må være skrevet akkurat slik det er registrert hos oss (normalt slik: Fornavn, Etternavn).

Når du kommer videre til neste bilde oppretter du det brukernavn og passord du ønsker og trykker lagre. Neste gang du logger på velger du LOGIN og din nye bruker og pass.

Husker ikke brukernavn:
Hvis du ikke husker ditt brukernavn så kontakt: [email protected]

Husker ikke passord:
Klikk på linken: «Dersom du har bruker, men glemt passord» og fyll ut din email adresse. Nytt passord kommer tilsendt til din registrerte email.

Kan jeg bytte passord eller bruker?
Når du kommer inn på profilen din ligger det en link rett over navnet ditt «Oppdater brukernavn og passord». Klikk på denne for å gjøre endringer på bruker eller pass.

Feilmeldinger
De vanligste årsakene til at du ikke klarer å logge deg på:
- Din email finnes på en gammel oppføring eller på et annet medlemskap. Email er ID for pålogging og det aksepteres ikke duplikat.
- Du skriver navnet annerledes enn det er registrert hos oss (ved opprettelse av ny bruker). Husk at store og små bokstaver, mellomnavn og bindestreker må skrives nøyaktig slik vi har det registret.

Har du problemer med å logge deg på så send en email til [email protected] for hjelp til å komme i gang.

Sjekk våre medlemskapstyper her.