Krever unnskyldning fra Suarez

Brendan Rodgers forteller at Luis Suarez må be om unnskyldning og vise hengivenhet for å spille for Liverpool før han får lov til å trene med førstelagstroppen igjen.

- Først må det komme en innrømmelse og unnskyldning til lagkameratene og klubben, forklarte Brendan Rodgers til pressen i Dublin.

- Når vi får den forpliktelsen at han er klar til å kjempe som han alltid har gjort …

- Luis har kjempet utrettelig for denne klubben. Den Luis Suarez vi har sett i denne perioden er ikke den jeg kjenner. Vi må beskytte spillergruppen, fansen og de flotte supporterne i denne klubben.

- Han har tilbrakt noen dager med å trene på egenhånd. Når han kommer tilbake fra sin landslagstur med Uruguay (til Japan), vil vi vurdere det.

Brendan Rodgers snakket med klubbens hovedeier John Henry under oppholdet i Norge i midtuke, og Rodgers kunne avsløre at alle involverte i avgjørelsen er enige.

- Han kommer ikke til å dra til Arsenal, det er sikkert. Vi ønsker å beholde ham.

- Han er en spiss i verdensklasse. Når han viser hengivenhet for å spille for Liverpool, vil vi ønske ham tilbake med åpne armer.

- Det er mange spekulasjoner om alle disse klubbene. Mot slutten av forrige sesong ble jeg klar over at vi kom til å få noen klubber etter ham.

- Vi har hatt én, og det er det hele. Vår plan er å beholde Luis Suarez.