Kun Henderson startet

Kun lagkaptein Jordan Henderson startet av de fire Liverpool-spillerne da England tapte 3-1 for Norge i sin andre kamp i U21-EM i Israel.

Jonjo Shelvey, Jack Robinson og Andre Wisdom var alle henvist til innbytterbenken fra start av i denne matchen. Fredrik Sem Berge ga Norge ledelsen etter et kvarters spill, mens Jo Inge Berget gjorde 2-0 i det 24.minutt.

Magnus Eikrem økte til 3-0 sju minutter etter pause, før Craig Dawson reduserte på straffespark tre minutter senere.

Jordan Henderson spilte hele kampen, og var en av et fåtall engelske spillere som kan få godkjent for innsatsen sin. Han hadde en brukbar heading like utenfor mot slutten av kampen. Jonjo Shelvey entret banen i det 67.minutt og ga England litt mer trøkk fremover, mens Andre Wisdom ble byttet inn i det 84.minutt.

Dagens tap betyr at England er ute av mesterskapet allerede før sin siste gruppespillkamp mot Israel på tirsdag.