Kun to stemmer til Suarez

Tottenhams Gareth Bale har blitt kåret til Football Writers’ Association Footballer of The Year. Luis Suarez mottok kun to stemmer i avstemningen.

Tottenhams Gareth Bale ble fotballjournalistenes valg som «Årets spiller». Football Writers' Association opplyser at 96 prosent av stemmene ble fordelt mellom Bale og Manchester Uniteds Robin van Persie, med Chelseas Juan Mata på 3.plass.

Luis Suarez har scoret nest flest mål i Premier League denne sesongen med 23 scoringer, men fikk altså bare to stemmer av journalistene. Spissen er for tiden utestengt i ti kamper for å ha bitt Branislav Ivanovic, og episoden har helt klart telt i mot ham.

Tidligere i sesongen ble Bale kritisert for å ha pådratt seg en rekke gule kort for filming. FWA-formann Andy Dunn mener Bales forsøk på å bedre sitt rykte har telt i positiv retning.
- Når det er noe som bør rettes på, gjør spillerne noe med det? Åpenbart, men ikke i Suarez’ tilfelle. I Bales tilfelle så synes mange journalister at han har tatt et skritt for å møte problemet.