Landslagsmål av Suarez

Luis Suarez scoret ett mål og sto for målgivende da Uruguay beseiret Japan 4-2 i en treningskamp i Sendai tidligere i dag. Ti minutter for Sebastian Coates.

Spillemessig virker Luis Suarez ikke å ha latt seg påvirke av krangelen med Liverpool FC. I treningskampen borte mot Japan kom han igjennom på venstresiden i det 26. minutt og slo ballen tilbake til Diego Forlan som kunne gi Uruguay ledelsen 1-0. Få minutter senere nettet Forlan fra et frispark etter at Suarez hadde blitt lagt i bakken på kanten av 16-meteren. Suarez var en konstant trussel for Japans forsvar, og satte selv inn 3-0-målet i det 53. minutt.

Sebastian Coates ble byttet inn i det 80. minutt, på stillingen 4-2 til Uruguay. Luis Suarez var på banen hele kampen. Spissen har nå 36 mål på 71 landskamper.