Landslagsoppdrag for Allen og Ward

Joe Allen er tatt ut til å representere Wales i VM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Kroatia. Samtidig er juniorkeeper Danny Ward tatt ut til å representere Wales U21 i kampen mot Moldova.

Landslagssjef Chris Coleman har inkludert Joe Allen i troppen til de to VM-kvalifiseringskampene i neste uke, trass i at midtbanespilleren sliter med en skulderskade som krever operasjon. Liverpool har siste ord når det gjelder dato for operasjonen. Det har de siste dagene blitt antydet at 22-åringen vil foreta inngrepet i begynnelsen av april. Dermed er han tilgjengelig for Wales i de to kampene mot Skottland og Kroatia. Kampen mot Skottland spilles på Hampden Park i Glasgow fredag 22.mars, mens kampen mot Kroatia spilles på Liberty Stadium i Swansea tirsdag 26.mars.

- Vi har ikke fått noen informasjon som tyder på at Joe ikke er tilgjengelig, så for øyeblikket er han absolutt med i troppen, uttalte Chris Coleman på en pressekonferanse i dag.

Den unge Liverpool-keeperen Danny Ward er kommet med i troppen som den walisiske U21-manageren Geraint Williams har tatt ut til Wales U21 sin EM-kvalifiseringskamp mot Moldova. Kampen spilles i Llanelli fredag 22.mars.