Lettet over avansement

Simon Mignolet sier at man først og fremst er lettet over at Liverpool gikk videre i Capital One Cup, da man nær hadde rotet bort avansement mot Notts County.

- Vi er bare lettet over å være videre, forklarer keeperen til Liverpool Echo. – Vi ønsket å være med i trekningen til neste runde og nå er vi det.

- Det er klart at når du leder 2-0 til pause da håper du at vil gå mer smertefritt enn det gjorde i dag. Det var skuffende, slik det var med de skadene vi pådro oss.

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv i 2.omgang. Jeg vil ikke si at vi var for selvsikre, men selv når du leder 2-0 er ikke kampen over. Vi prøvde å score et tredje mål, men slik ble det ikke og de fikk en redusering fra en dødball som forandret kampen.

- Vi må lære av dette, men det viktigste er at vi avanserte. Vi ønsker å gjøre det bra i denne turneringen og kanskje vil vi lenger frem kunne se tilbake og ta det positive fra denne kampen. Vi har fortsatt en sjanse til å vinne cupen, noe det ikke så ut til på et tidspunkt.

- Det er et hardt slag å miste Kolo, fortsatte Mignolet om kollegaen foran ham på banen. Kolo Toure vil nå ventelig være ute i nokså lang tid.

- Vi må bare vente og se hvor ille det er. Det er alltid skuffende med skader, men vi har en bra nok tropp til å håndtere det. Vi har spillere som kan komme inn hvis det er behov for det.

- Vi har nå flere dager før vi skal møte Manchester United og det er nok tid til å komme seg igjen. Det vil bli en enorm erfaring for meg mot United og jeg ser alltid frem mot slike kamper.