LFC bekrefter kamp i Thailand

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at de kommer til å besøke Thailand som en del av sin preseason-tur til sommeren.

Liverpool var sist i Thailand i 2009, og bekrefter nå at de vil spille på Rajamangala National Stadium i Bangkok søndag 28.juli 2013.

Liverpool skal ha mer enn 14 millioner fans i Thailand, og vil derfor besøke landet for å bringe klubben nærmere sine supportere der.

- Vårt forrige besøk i Thailand var under vår preseason-tur i 2009, og vi fikk en veldig varm velkomst fra våre fans den gangen. Første gang vi besøkte Thailand var i 2001, og dette vil være vårt fjerde besøk i landet, noe som viser at vi tar våre på våre fans i Thailand, sier administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Spillerne som var med på forrige tur til Thailand er veldig opprømte ved tanken på å reise tilbake dit. Jeg har hørt mye om lidenskapen og oppofrelsen til våre fans i Thailand, og planen er å servere dem flott fotball, uttaler manager Brendan Rodgers.

Standard Chartered vil være hovedsponsor for turen til Thailand.

- Når vi tok Liverpool FC til Asia i juli 2011 fikk vi en fenomenal respons fra klubbens asiatiske fans. Vi vet at klubben har enorm støtte i Thailand også, så vi ser frem til å gi vår stab og våre kunder der muligheten til å møte sine helter og se dem i aksjon, uttaler Stephen Atkinson i Standard Chartered.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.