LFC med henvendelse om Bernard

Liverpool skal ha kommet med en henvendelse til brasilianske Atletico Mineiro om den 20-årige vingen Bernard. Stewart Downing ønsker ikke å forlate Anfield.

Ifølge Daily Telegraph og flere andre aviser har Liverpool den kortvokste og fotrappe brasilianeren Bernard i kikkerten. Klubben har også kommet med en henvendelse til Atletico Mineiro om 20-åringen.

Bernard har nylig kommet seg inn i den brasilianske seniortroppen og var involvert i seieren under Confederations Cup nylig. Han og hans klubb Atletico Mineiro spiller for øvrig finale i Copa Libertadores (tilsvarende Champions League i Sør-Amerika) natt til torsdag mot Olimpia fra Paraguay.

Bernard skal ha en salgsklausul på om lag £20M, men dersom Liverpool skulle gjøre et konkret forsøk på å sikre seg den fremadstormende spilleren ventes man å få kamp med flere andre klubber, inklusiv Arsenal.

Daily Telegraph skriver også at Stewart Downing har gitt Liverpool beskjed om at han ikke ønsker å forlate klubben. West Ham skal ha vært beredt til å betale £8M for 28-åringen.