LFC tror de vil få napp hos Williams

Andy Hunter i The Guardian skriver at Liverpool føler seg trygge på at de skal klare å sikre seg Swansea-stopper Ashley Williams i løpet av sommeren.

Hunter skriver at Liverpool tror de er i førersetet når det gjelder å få signaturen til Williams, selv om det kan ligge an til en budkrig mot Arsenal.

The Guardian hevder at Arsenal fikk et bud på £9M for waliseren avslått i januar. Det forventes at The Gunners returnerer med et høyere bud etter sesongslutt. Liverpool mener likevel de har de beste kortene på hånden. En faktor er Brendan Rodgers, som Williams jobbet under i to år i Swansea. Forsvarsspilleren var også Liverpool-fan i guttedagene, og John Barnes var hans favorittspiller. Anfield-klubben tror derfor at Williams vil foretrekke en overgang til dem.

Midtstopperen kan komme til å koste rundt £12M for kjøpende klubb, tror The Guardian. Avisen skriver at Liverpool kommer til å være på jakt etter hele tre midtstoppere til sommeren, med Sebastian Coates og Martin Skrtel på vei ut av klubben i tillegg til Jamie Carragher.

- Jeg synes det er viktig at vi får nye spillere inn så raskt som mulig. Jeg tror vi vil stå mye bedre rustet enn vi gjorde sist sommer, for vi har mye av strukturen på plass i laget allerede, så nå handler det om å spe på med mer kvalitet og litt mer dybde. Jeg har tro på at vi klarer det, siteres Brendan Rodgers.

- Alle jobber veldig hardt, og alle er samstemte i det vi forsøker å gjøre. Jeg tror at dersom vi får gjort en god jobb tidlig, vil det hjelpe oss til å få en god start på neste sesong, legger han til.

- Rekrutteringsavdelingen har jevnlige møter nå for å finne ut hvor vi står når det gjelder våre transfermål. Vi må gjennom en prosess, og det er fortsatt en del arbeid som gjenstår, men jeg har tro på at vi arbeider etter riktig mønster. Spillerne finnes der ute, så det handler om de er tilgjengelige og hvilke spillere vi har råd til å hente inn.